nascholing

KunstKrul

educatieve procjecten voor het basisonderwijs en erfgoedinstellingen

Canonhelden Special


Maak je eigen keuze uit het progamma Canonhelden. 


5 helden, 5 voorwerpen, 5 verhalen en 5 inspirerende lessen voor de prijs van €15


Of ga je voor uitgebreide helden?

Dan doe je alles 10x!

Dat beleef je al voor €25


Aanvragen? stuur een mailtjecontactgegevens

06-44976518

info@kunstkrul.nl

KVK 72718102 Leerkracht ziek?

Geen paniek,

bel Verhalenfabriek!


06-22463405

francine@verhalenfabriek.nl

verhalenfabriek.nlNascholing


KunstKrul biedt een compleet pakket voor nascholing, begeleiding èn coaching voor het primair onderwijs.

Het is niet altijd vanzelfsprekend om thema's te verbinden met de dagelijkse lesstof of de actualiteit; zeker niet met scherpe kwaliteitseisen vanuit de overheid en die passend onderwijs aan de onderwijspraktijk stelt.


KunstKrul maakt het makkelijk; we zijn een partner met jarenlange onderwijservaring; zowel in de klas, als voor de klas, maar ook 'naast' de klas. We willen een 'critical friend' zijn die praktisch meedenkt en zaken bespreekbaar maakt. We inspireren en creeeren samen een nieuwe werkomgeving waarbij leerkrachten zich gehoord voelen en direct mee uit de voeten kunnen. Direct te merken in het efficient vormgeven van lessen en de organisatie, maar ook in de lestijd en de opbrengsten.


Studiedagen

Geheel op maat en naar wens; bijvoorbeeld aan de start van een project, een cultureel facet, voorbereiding op museumbezoek, verdieping in een kunststroming, invoering van een methode, maar zeker ook voor de eigen creatieve en/of expressieve vaardigheden. Dit doen wij voor scholen, culturele instellingen, maar ook voor bedrijven die zich op een andere manier willen verdiepen in kunst, cultuur en/of erfgoed.

 

KunstKrul heeft voor alle expressieve stromingen ervaren vakdocenten in huis die geheel op maat kunnen werken.

Doordat er wordt samenwerkt met bekende en minder bekende erfgoedlocaties en musea is het mogelijk om de studiedag of training op een passende locatie te laten plaatsvinden; zo verloopt de dag geheel in stijl en wordt een team extra geïnspireerd

 

De Canon; een update

In samenwerking met 'entoen.nu' en diverse (museale) erfgoedlocaties bieden wij de een- of meerdaagse nascholingscursus aan welke is gericht op de Nederlandse geschiedeniscanon. Instellingen die meer willen weten over deze Canon kunnen de cursus volgen. De cursus wordt afgesloten met een erkend en officieel certificaat. De cursus is praktisch van opzet en kan direct worden ingezet in de dagelijkse werkpraktijk. Eventueel wordt er maatwerk verricht naar aanleiding van een specifieke locatie of vraag.


Coaching en begeleiding

Soms gaat het in de dagelijkse (les)praktijk even niet

vanzef. Even een externe 'critical friend' naast je kan

genoeg zijn om weer geinspireerd te raken en verder

te kunnen. Onze ervaren docenten inventariseren en

bespreken de situatie en luisteren naar de persoonlijke

wensen. Samen wordt een er een plan gemaakt op

basis van deze wensen.

 

KunstKrul kan putten uit een grote hoeveelheid lessen en lesvoorbeelden om weer geinspireerd aan de slag te kunnen. Door samen les te geven, samen voor te bereiden en natuurlijk na te bespreken komt de inspiratie weer terug en wordt lesgeven weer leuk.

 

Want zeg nou zelf; een mooier en dankbaarder vak is er toch niet?

De coachingstrajecten worden op maat gemaakt en op basis van offerte.


Klik hier voor meer informatie.